IŠSKIRTINĖS VERSLO DOVANOS SU ASMENINIU GRAVIRAVIMU

 

Vizitinių kortelių laikiklis su verslo logotipu ar tekstu – prabanga ir personalizacija.

  

Verslo pasaulis yra neatsiejamas nuo subtilaus stiliaus ir išskirtinumo, o Glassgo.lt atneša naują, prabangų vėją į verslo dovanų segmentą.

Siūlome Jums ekskliuzyvų produktą – vizitinių kortelių laikiklius, kurie ne tik atlieka savo funkciją, bet ir tampa stilingu darbo stalo akcentu.

 

Asmeniškumo  Pritaikymas Verslo Kontekste

 

Glassgo.lt vizitinių kortelių laikikliai išsiskiria ne tik dėl savo funkcionalumo, bet ir galimybės įgraviruoti 3D arba 2D įmonės logotipą, asmeninį pasveikinimą ar bet

kokį unikalų tekstą stiklo viduje.

 

Neišblėstančios Vertės Dovana: Personalizuoti Vizitinių Kortelių Laikikliai

 

Šis personalizavimo elementas suteikia gaminio savininkui galimybę išreikšti savo verslo identitetą, o gavusiam asmeniui – jausti ypatingą dėmesį.

Vizitinių kortelių laikiklis su įgraviruotu logotipu yra ne tik naudingas biuro įrankis, bet ir įmonės įvaizdžio stiprintojas.

 

Unikalus Pasirinkimas Lietuvos Rinkoje

 

Glassgo.lt pasiūlymas yra išskirtinis Lietuvos rinkoje, leidžiantis verslui ne tik pasižymėti, bet ir pademonstruoti savo inovatyvų požiūrį į verslo kultūrą.

Toks verslo dovanų sprendimas puikiai tinka tiek kasdieniniam naudojimui, tiek svarbių partnerių ar klientų apdovanojimui.

 

Prasminga Dovana su Asmenine Žinute

 

Įmonės, ieškančios prasmingų ir įsimintinų dovanų, be abejonės įvertins galimybę įamžinti svarbias datas, pasiekimus ar net asmenines žinutes stiklo laikiklyje.

 

Subtilus Graviravimo Menas

 

Graviravimas stikle – tai subtilus menas, leidžiantis perteikti ne tik tekstinę informaciją, bet ir vizualias įmonės vertybes.

Glassgo.lt komanda naudoja pažangiausias technologijas ir kūrybiškumą, kad kiekvienas produktas atspindėtų užsakovo lūkesčius ir verslo charakterį.

Vizitinių kortelių laikiklis su individualiu graviravimu – tai neabejotinai reikšmingas žingsnis link išskirtinio įmonės įvaizdžio.

 
 
 

VZO Serija

Kodas Išmatavimai Kaina
VZO D90xH20mm 38.0Eur

 

 

 

 Graviruojant tik tekstą, taikoma 15 proc. nuolaida.

 

Pastaba: stiklo gaminys komplektuojamas su dėžute.

Pastabos: * Kaina nurodyta su maketavimo ir gamybos darbais.

 

Įpakavimas

 Dovanų dėžutės, kuriose įpakuojami gaminiai. Dėžučių išorė juoda, o  vidus tamsiai mėlynos spalvos 

 

 

Kiekvienas  gaminys yra atidžiai įpakuotas į prabangią juodos spalvos dovanų

dėžutę, kuri ne tik apsaugo vertingą turinį, bet ir suteikia iškilmingumo akcentą.

Viduje, švelnus aksominis pamušalas ne tik saugo stiklinę širdį nuo įbrėžimų, bet ir prideda papildomo prabangos pojūčio.

Toks įpakavimas užtikrina, kad dovanos įteikimas būtų ne tik elegantiškas, bet ir paliktų ilgalaikį įspūdį dovanos gavėjui.

 

 

Daugiau informacijos el. paštu Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį. 

+37067923646


Loading...
Loading...